Cautare

Recital de canto Rareș Bonciu

Recital de canto Rareș Bonciu, la Biblioteca Județeană Neamt

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează, în parteneriat cu Liceul de Arte „Victor Brauner“ Piatra-Neamț, un recital de canto al lui Rareș Bonciu și al invitaților lui, miercuri, 25 mai 2022,

de la ora 17:00, în Sala Cupola.
Invitații speciali sunt Elena Corfu, elevă în clasa a XI-a și Roberta Borcea, elevă în clasa a X-a, clasa de canto clasic a profesoarei Olguța Toma din cadrul Liceului de Arte „Victor Brauner“ din Piatra-Neamț. La pian va interpreta prof. Adrian Stroici.
Rareș Bonciu, proaspăt absolvent al Liceului de Arte „Victor Brauner“, se trage dintr-o familie muzicală și încă de mic copil a fost apropiat de muzică, fiind cunoscut drept un copil talentat. La vârsta de 12 ani, atunci când a devenit mai apropiat de biserică, a cunoscut și iubirea față de muzica psaltică, deși la vârsta de 14 ani a început a studia canto clasic la Liceul de Arte. A studiat repertoriul său cu mare dragoste față de muzica clasică, participând la concursuri și cântând la diverse recitaluri și evenimente. În anul 2020, iubirea sa față de muzica psaltică a revenit și a înființat, împreună cu elevii Liceul Teologic Ortodox „Sfinții Împărați Constantin și Elena“ Piatra-Neamț, un grup de muzică psaltică, pe care acesta l-a și dirijat. În prezent, Rareș este tenor secund în Corala Heruvimii a Bisericii Sfântului Ioan din Mărăței.
Dragostea pentru muzică este atât de puternică încât Rareș își dorește să continue studiul muzicii întreaga sa viață.
În anul 2022 a participat la Olimpiada Națională de Interpretare Muzicala din Timișoara, obținând o mențiune.

ALBUM FOTO