Cautare

Inventar la Secția Arte, Multimedia și Carte străină “Victor Brauner”

Inventar la Secția Arte, Multimedia și Carte străină “Victor Brauner”

Secția Arte, Multimedia și Carte străină “Victor Brauner” a Bibliotecii Judeţene “G. T. Kirileanu” Neamț își anunță cititorii

că, în conformitate cu reglementările legale, va desfășura, în perioada 16 – 20 octombrie 2017, un inventar de verificare a gestiunii, urmând ca de pe data de 23 octombrie să își reia activitatea în program normal.

În acest context, pe perioada desfășurării inventarului, secția își va întrerupe activitatea de împrumut la domiciliu, înregistrându-se doar operațiunile de prelungire a termenului de împrumut precum și cele de restituire a publicațiilor de către cititori (program: luni-vineri 9.00-19.00).
Așadar, în perioada imediat următoare, cititorii fideli, precum și cei cărora această întrerupere a activității le va crea un anumit grad disconfort, sunt rugați să împrumute din timp publicațiile pe care le consideră necesare, iar acest inconvenient poate fi ameliorat prin împrumutul/ consultarea pe loc a publicațiilor dorite de la celelalte compartimente ale bibliotecii județene.

Informațiile referitoare la publicațiile existente și repartiția lor în rețeaua secțiilor și filialelor bibliotecii pot fi obținute fie direct la compartimentele ce desfășoară activități cu publicul, fie prin consultarea catalogului on-line de pe site-ul www.bibgtkneamt.ro.