Cautare

Inventar la Filiala Dărmăneşti a Bibliotecii Judeţene “G. T. Kirileanu”

Inventar la Filiala Dărmăneşti  a Bibliotecii Judeţene “G. T. Kirileanu”

Filiala Dărmăneşti a Bibliotecii Judeţene  “G. T. Kirileanu” îşi anunţă cititorii că, în conformitate cu reglementările legale, va desfăşura, în perioada  22 mai - 5 iunie, un inventar de verificare a gestiunii.

În acest context, pe perioada desfăşurării inventarului, filiala îşi va întrerupe activitatea de împrumut la domiciliu, înregistrându-se doar operaţiunile de prelungire a termenului de împrumut precum şi cele de restituire a  publicaţiilor de către cititori.
Aşadar, în perioada imediat următoare, cititorii fideli, precum şi cei cărora această întrerupere a activităţii le va crea un disconfort, sunt rugaţi să împrumute din timp cărţile de care consideră că vor avea nevoie. De asemenea, inconvenientul poate fi ameliorat prin împrumutul ori consultarea publicaţiilor dorite de la sediul central al bibliotecii sau de la Filiala “Vasile Conta” din Mărăţei. Informaţiile referitoare la publicaţiile existente şi repartiţia lor în reţeaua secţiilor şi filialelor bibliotecii pot fi obţinute fie direct la compartimentele ce desfăşoară activităţi cu publicul, fie prin consultarea catalogului on-line de pe site-ul www.bibgtkneamt.ro.