Cautare

Inventar la Secţia de carte pentru adulţi

Secţia de carte pentru adulţi a Bibliotecii Judeţene  “G. T. Kirileanu” îşi anunţă cititorii că, în conformitate cu reglementările legale,

va desfăşura, în perioada 24 aprilie - 5 mai, un inventar de verificare a gestiunii.
În acest context, pe perioada desfăşurării inventarului, secţia îşi va întrerupe activitatea de împrumut la domiciliu, precum şi celelalte activităţi cu publicul desfăşurate în mod curent, înregistrându-se doar operaţiunile de restituire a publicaţiilor de către cititori.
Aşadar, în perioada imediat următoare, cititorii fideli, precum şi cei cărora această întrerupere a activităţii le va crea un disconfort, sunt rugaţi să împrumute din timp cărţile de care consideră că vor avea nevoie. De asemenea, inconvenientul poate fi ameliorat prin consultarea publicaţiilor dorite la Sala de lectură ori împrumutându-le de la cele două Filiale de cartier (“Vasile Conta” din Mărăţei şi “Dumitru Almaş” din Dărmăneşti), informaţii referitoare la publicaţiile existente şi repartiţia lor în reţeaua secţiilor şi filialelor bibliotecii putând fi obţinute fie direct la compartimentele ce desfăşoară activităţi cu publicul, fie prin consultarea catalogului on-line de pe site-ul www.bibgtkneamt.ro.