Cautare

„Teoria și practica nursing“ de Vasile Baghiu, prezentată la Biblioteca Județeană Neamt

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește prezentarea lucrării didactic-științifice „Teoria și practica nursing“ de Vasile Baghiu, marți, 3 mai 2022, începând cu ora 17:30, în Sala Cupola.

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează lansarea de carte Ediții Eminescu, joi, 28 aprilie 2022, în Sala Cupola, începând cu ora 13:00.

Expoziție de pictură „Legături“, la Biblioteca Județeană Neamt

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește expoziția „Legături“ a artistei plastice Viorica Ciucanu, organizată în tandem cu nepoata sa în vârstă de 10 ani, Maria Ciucanu,

Concert coral „Camena“ și „Cântec Sfânt“, la Biblioteca Județeană Neamt

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește un concert coral dedicat Sărbătorilor Pascale, vineri, 15 aprilie, cu începere de la ora 17:00, în Sala Cupola.

Expoziție „Icoana prin ochii copiilor“, la Biblioteca Județeană Neamt

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește, în Spațiul Expozițional de la parterul Corpului A, expoziția de pictură „Icoana prin ochii copiilor“.

Biblioteca Județeană a onorat moștenirea activistului Martin Luther King

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț s-a alăturat și anul acesta proiectului 4/4PentruPrieteni, un eveniment organizat în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite în România

Săptămâna Cărții pentru Copii și Tineret, la Biblioteca Județeană Neamţ

La Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț se desfășoară o suită de activități dedicate Săptămânii Cărții pentru Copii și Tineret, în perioada 2-8 aprilie 2022.

Omagiu Părintelui Cleopa, la 110 ani de la naștere, la Biblioteca Județeană Neamt

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează simpozionul intitulat „Părintele Cleopa – Luminător de suflete pe calea mântuirii“,

Nichita Stănescu, omagiat la Biblioteca Județeană Neamt

Sub genericul „Să ne amintim de Nichita Stănescu“, Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț a organizat omagierea poetului, la împlinirea a 89 de ani de la naștere.